Villkor

Priser och betalning

För alla produkter i butiken visas pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen. Fraktavgiften är alltid 55 kr. Fri frakt vid köp över 699 kr.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Vi kan tillsammans med Klarna erbjuda betalningsalternativen fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via internetbank. Det går även bra att betala direkt via Swish.

Leveransvillkor

Kortleksbolaget använder följande fraktalternativ:

  • Varubrev, för mindre försändelser som kan lämnas i brevlåda.
  • Paket, varorna skickas till närmaste utlämningsställe. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID handling uppvisas.

 

Outlösta paket/försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom 14 dagar återsänds till Kortleksbolaget. Om detta sker debiteras köparen den faktiska fraktkostnaden, tur & retur, dock minst 299 kr (SEK) Paket som inte hämtas ut omfattas inte av ångerrätten.

Ångerrätt för privatpersoner

Du som privatperson har alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Vill du under denna tid returnera din vara för återköp ska du skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och ett meddelande där det klart framgår att du vill använda dig av ångerrätten.

Det är din skyldighet att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Vid godkänd retur återbetalar vi pengarna till dig inom 30 dagar. Du som kund står själv för returfrakten. Returadress: Kortleksbolaget, Båtmansgatan 15, HABO – SVERIGE.

Kontaktinformation

Kortleksbolaget Sverige AB
Org. Nr: 559275-3403
Båtmansgatan 15
556 35 HABO
SVERIGE

 

Privat Policy

När ni lägger er beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med er registrering och beställning godkänner ni att vi lagrar och använder era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot er samt att kortleksbolaget.se får skicka e-post till er e-postadress från Kortleksbolaget med relevanta nyheter och erbjudanden.
Era personuppgifter sparas endast så länge det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som de samlades in för och så länge de behövs för att följa lagkraven.
Kortleksbolaget sparar uppgifter om kunder i högst 36 månader efter att kund senast genomfört köp. Ni har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om er. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via mail till jimmy@kortleksbolaget.se

 

Information om webbplatssäkerhet på kortleksbolaget.se

Denna sida använder krypteringstekniken SSL för att garantera säkerheten för din personliga information. Denna teknik säkerställer att personuppgifter du lämnar i vår webbutik inte kan ses, avlyssnas eller ändras av någon tredje part på internet.